Gå til hovedindhold

Botox og COVID-19 vaccine

Spørgsmål

Jeg får Botox behandling i hoftebøjeren iliopsoas hver tredje måned, og jeg har netop hørt, at Botox behandling kan give problemer i relation til Covid-19 vaccination. Jeg husker, at jeg tidligere har fået influenzavaccination for flere år siden, der gav mig feber og andre influenza lignende reaktioner. Derfor er jeg ikke blevet vaccinereret mod influenza siden. Er der noget jeg skal være opmærksom på i den forbindelse?

Et supplerende spørgsmål, er der forhold i det hele taget, som jeg skal passe på i relation til Covid-19 vaccination, når jeg ”kun” bliver behandlet mod muskelspændinger og ikke bruger egentlig sclerose medicin. Jeg har diagnosen attakvis sclerose og bliver behandlet med Baklofen og Sirdalud mod mine kraftige muskelspændinger - er permanent kørestolbruger og kan ikke bruge arme og hænder.
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang