Gå til hovedindhold

Brændende smerter i fødderne

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 46 år, som har fået diagnosen MS i september 2012 og startet behandling med Copaxone i oktober 2012.

Jeg har de sidste 4 måneder fået smerter i mine fødder. Det startede som meget stive ben og ankler især om morgenen. Efter 1 uges tid fik jeg kramper i mine tæer om natten, hvor jeg også havde en brændende fornemmelse i underben og fødder. Jeg har nu så ondt, at det føles som om jeg går direkte på knoglen. Der er også en sovende fornemmelse især i højre fod indimellem. Jeg er startet behandling med Baklofen og øget dosis af Garpapentin.

Jeg har fået den besked at det er en følge af MS'en, og at det kan tage kroppen 1 til 2 år at vænne sig til denne nye tilstand, jeg er noget nede i kulkælderen over denne besked. Jeg frygter at min gang formåen bliver meget nedsat, jeg prøver at holde min træning igang. Dette er svært da smerterne sætter en stopper for det. Er der virkelig ikke noget at gøre ved denne tilstand, og er jeg i attak, eller mener I der er tale om en følge af sygdommen?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang