Gå til hovedindhold

CIS eller sklerose 2

Spørgsmål
Jeg blev syg sidste år i juni måned, fik foretaget en MR-scanning og fik af vide at der kunne være tale om sclerose, hvorfor jeg blev tilknyttet en neurolog på sygehuset. Jeg fik, efter lidt kamp vel og mærket, så diagnosen sclerose.

På grund af dårlig kommunikation og andre ting, valgte jeg i år at skifte neurolog (dog stadig på sammen sygehus). I maj måned var jeg så til smatale hos den nye neurolog og han fortalte mig at jeg aldrig skulle have haft diagnosen sclerose, endnu, fordi jeg ikke opfylder de kriterier sygehuset har for at kunne stille diagnosen, men at jeg rent faktisk kun har det de kalder CIS.

Hvordan skal jeg forholde mig til det?

I forhold til fosikring, kan jeg så søge om kritisk sygdom igen? Første gang fik jeg afslag på grund af diagnosetidspunktet og noget med, ikke at have været medlem af min fagforening længe nok. Kan jeg desuden bede om en livsforsikring igen, som jeg også fik afslag på, fordi de sagde at jeg havde sclerose?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang