Gå til hovedindhold

De nye fleksjob regler

Spørgsmål

Jeg er ansat efter den nye fleksjob ordning i 10 timer om ugen fordelt på 3 dage (man-, tirs- og torsdag).
1) Jeg bliver syg mandag, og giver arbejdsgiveren besked om dette. Fredag er jeg rask igen og kan altså komme på arbejde igen mandagen efter. Jeg har løn under sygdom og arbejdsgiveren får så refusion. Skal jeg også orienterer kommunen om min sygemelding? Hvad skal jeg have udbetalt for de timer jeg får fleksjobtilskud? Sygedagpenge eller ?
2) Jeg tager fri en dag fra arbejdet, og har selvfølgelig aftalt det med arbejdsgiveren. Timerne jeg skulle have haft den dag, arbejder jeg en anden dag. Skal kommunen også orienteres?
3) Hvordan udregnes pension i forhold til fleksjob tilskuddet? Er der noget pension, eller er der kun pension for de 10 timer jeg får løn?

Er der kommet en pjece om den nye fleksjob reform med svar på de almindelige spørgsmål? Jeg syntes, det er meget svært at finde rundt i de nye regler, da jeg ikke kan finde ud af forholdet mellem mig som arbejdstager, arbejdsgiver og kommunen. Hvem skal vide hvad - hvornår?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang