Gå til hovedindhold

Diabetes og MS behandling

Spørgsmål

Lørdag: "det kan behandles, ingen ikke reversible symptomer", søndag-tirsdag: behandlet med binyrebark drop, tirsdag: "du har en mild grad af sclerose og får en indkaldelse om ca. 4 uger til scleroseafdelingen, og så udskriver vi dig nu".

Er lidt paf og ved ikke rigtigt hvor jeg kan få noget information, der kan give mig noget konkret, at forholde mig til angående behandling, prognose osv. Står lige midt i en hushandel hvor jeg skal afgøre, om jeg skal flytte til anden kommune. Kan jeg forblive tilknyttet Rigshospitalet vedrørende behandling af MS og type 1 diabetes, hvis jeg flytter kommune? Er den forbyggende behandling mod MS angreb med binyrebark injektioner/tabeletter lige så negativ i relation til insulinkrævende diabetes, som den drop behandling jeg lige har fået? Skal jeg forvente en anden forbyggende behandling for MS som type 1 diabetiker?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang