Gå til hovedindhold

Diffuse symptomer

Spørgsmål
Jeg er 30 år og føler mig lidt frustreret hensat da MR viste tegn på inflammation, men lumbal og de 2 x nerveundersøgelser var negative. Det gør at jeg faktisk er erklæret " med stor sandsynlighed" at det ikke er MS.
Jeg startede for 7 måneder siden med diverse symptomer. Jeg har haft konstant snurrende fornemmelser i hænder og fødder og muskelspasmer. Periodemæssige har jeg haft smertejags agtige fornemmelser og tryllende følelse i ben og lår. Sidst i forløbet fik jeg en kold isnende fornemmelse i højre fod, efter et stykke tid fik jeg ondt i mine hænder, samme tur som med benene, men fik også funktionsnedsættelse i højre hånd. Jeg har haft følelsen af, at det er gået nærmest fra det ene til det andet!
Jeg har også fra starten haft en følelse af bølgegang indeni. Lægerne syntes min gang var fin, og tog det ikke i beregning, at jeg mærkede det. I december fik jeg problemer med synet.  

Er et attak kendetegnende ved en bestemt kropsdel?
Hvad betyder det, at jeg efter jeg blev opmærksom på symptomerne for 7 måneder siden, har haft alle de symptomer jeg har?
Kan det typisk for MS godt stoppe og gå i bero i år - måske længere - selvom jeg har haft så mange symptomer allerede?
Mine ben føles tunge, hvad betyder det?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang