Gå til hovedindhold

Dobbeltsyn

Spørgsmål

Jeg fik i februar pludselig problemer med synet, begge øjenæbler pegede i hver sin retning med dobbeltsyn og svimmelhed til følge. Jeg kontaktede øjenlægen, der ud fra symptomerne tolkede det som en blodprop i hjernestamme. Efter rygmarvsprøve og MR scanning fik jeg i april stillet diagnosen sclerose.

Mit problem med synet har siden april ændret sig fra dobbeltsyn til en følelse af at gå i en konstant "brandert" svingende fra lille til stor. Så snart jeg skal flytte mit syn fra en opgave til en anden, bliver jeg svimmel. Mine øjenæbler sidder igen næsten rigtigt. Ud over ovenstående symptomer fornemmer jeg det også som en snurren fra nakke/baghoved strålende frem ind bag øjnene, med en trykkende fornemmelse nærmest bag øjnene.

Jeg får Avonex 1 x ugentligt med kun få bivirkninger til følge. Ligeledes får jeg Baklofen ca. 1 x dagligt mod spasmer i benene, det hjælper. Jeg har ikke siden diagnosen blev stillet, været ved øjenlæge eller anden fagperson, og ved ikke helt hvad der kan hjælpe på mit synsproblem?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang