Gå til hovedindhold

Dobbeltsyn

Spørgsmål
Jeg har for 5 dage siden fået stillet diagnosen sclerose i formentlig mild grad. Mit symptom var dobbeltsyn. Da jeg var indlagt på neurologisk afdeling, synes jeg at alle læger sagde at dobbeltsynet ville blive normalt igen. Men nu har jeg været til samtale hos en af de neurologiske læger, der fortæller mig at det ikke er sikkert, at det bliver normalt.
Jeg er naturligvis stadig i krise og enormt uforstående overfor det hele, men jeg kan ikke forstå, hvis mit dobbeltsyn ikke går væk. Kan nogen fortælle mig, hvor mange der har dobbeltsyn som første symptom?
Og hvor mange af disse der får normalt syn igen?

Jeg har nu haft dobbeltsyn i 2½ uge, og har fået Solumedrol i.v. i 3 timer i 3 dage. 2 dage efter behandlingens ophør kom en lille bitte bedring, men siden er der ikke sket noget. Jeg kan trives i vores eget hjem, men er meget generet af dobbeltsynet når jeg er udenfor. Jeg vil bare have at det skal gå væk. 

Min søster har samme sygdom. Jeg synes, det er meget mærkeligt at 2 ud af 4 søskende har det. Ses det virkelig ofte? Hun har haft sclerose i 9 år, og har haft 2 attacker som er gået i sig selv igen efter 6-8 uger.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang