Gå til hovedindhold

Elektricitet gennem ryggen

Spørgsmål

Jeg har haft sclerose siden 1999. Har fået Rebif indtil for 2 år siden, hvor jeg startede på Tecfidera. Det er gået fantastisk, aldrig har jeg haft det så godt, desværre røg mine lymfocyttal ned, og derfor besluttede neurologen at stoppe behandlingen. Det var i starten af december.

Nu er det sådan, at jeg har føleforstyrrelser ned igennem ryggen, når jeg bøjer nakken forover, det har jeg haft i ca. 14 dage. Jeg har haft det tilbage i 2004, hvor jeg fik Tegretol for det, det hjalp mig. Jeg ringede til min neurolog og spurgte, om jeg kunne få noget medicin, da jeg efterhånden er helt stivnakket, fordi jeg er bange for at fremkalde den ubehagelige følelse det er, når det strømmer ned af min ryg. Svaret var, at det havde intet med sclerose at gøre, og jeg skulle kontakte egen læge. Jeg kontaktede min læge, hun sendte bolden tilbage til sygehuset. Jeg kontaktede derfor min MS sygeplejerske. Hun ringede tilbage til mig med svaret, at neurologen havde meddelt, at hun ikke kunne gøre noget, men jeg var velkommen til at møde i modtagelsen for en evt. indlæggelse.

Men jeg er jo ikke syg, det er ikke et attak - jeg kender symptomerne tilbage fra 2004, hvorfor skal det være så svært, at få noget der kan afhjælpe denne elektricitet igennem min ryg? Hvad kan du råde mig til at gøre i denne situation?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang