Gå til hovedindhold

Epilepsi eller sclerose

Spørgsmål

Jeg har et spørgsmål om hvorvidt det er muligt at tage fejl af epilepsi og sklerose? Jeg fik for lidt over et over et år siden konstateret en mild form for epilepsi, som umiddelbart skulle være nem at få under kontrol. Det er dog ikke lykkedes. Lægerne mener ikke, at den medicin jeg får har nogen effekt. Jeg får anfald, der kortvarigt påvirker min evne til at kommunikere med omverden. Men ingen kramper eller tab af bevidsthed.

Jeg har dog også perioder med andre problemer som fx. min venstre arm der føles som om den sover og det prikker i den. Det varer i nogle dage til uger. Jeg har også en tilbagevendende hovedpine, som altid sidder i højre side omkring tindingen og spreder sig derfra. Jeg har overvejet både problemer med en tand som årsagen eller bihulerne, men da det som regel kun varer en uges tid, tror jeg alligevel ikke det er det.

Jeg har også noget af det I kalder kognitive problemer. Jeg har dog hele tiden tænkt på det som en del af epilepsien. Jeg skal dog til samtale med en læge vedrørende det videre forløb om nogle uger og vil derfor gerne vide, om det er sandsynligt, at der kan være taget fejl, og der er mulighed for, at det er sklerose jeg har og ikke epilepsi? Jeg har fået lavet en MR-scanning som var helt fin.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang