Gå til hovedindhold

Er forsikring afhængig af medicinskift

Spørgsmål

Jeg får i øjeblikket udbetalt pension fra forsikringsselskabet pga. nedsat erhvervsevne. Jeg søgte i december 2012 og er blevet godkendt midlertidigt flere gange. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at jeg får udbetalt pengene, men det stresser mig, at godkendelserne hele tiden er midlertidige og gælder i 2-3 måneder ad gangen. Jeg har udtrykt ønske om medicinskifte pga bivirkninger (overfor lægen) og forsikringsselskabet skriver, at de derfor vil vurdere mig igen pga, at det evt. er medicinen der er skyld i mine symptomer.

Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg skifter, når den nye medicin kommer ud til alle, da jeg har hørt om endnu værre bivirkninger ved den. Mit spørgsmål går på, om de har ret til at tilbageholde pensionen, hvis jeg ikke ønsker at skifte medicin samt om der er en tidsgrænse for, hvor længe de kan tillade sig at benytte sig af midlertidige godkendelse?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang