Gå til hovedindhold

Er jeg ikke er 5 pct. invalid

Spørgsmål

Jeg er 55 år og nydiagnosticeret med MS - fik den 06.01.09. Der er dukket mange spørgsmål op, som jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg arbejder hos politiet som overassistent på kontor og har en ulykkesforsikring i politiets forsikringsselskab.

Jeg har søgt om erstatning, da det er en forsikring, som også udbetaler ved sklerose. Forsikringsselskabet har også accepteret, at jeg har MS - men de mener at invaliditetsgraden er mindre end 5% og kan derfor ikke betale erstatning på nuværende tidspunkt.

Så skriver de, at en eventuel erstatning først kan udbetales på årsdagen for anmeldelsestidspunktet jf. forsikringsbetingelsernes § 6.6.
Jeg er i øjeblikket sygemeldt, men håber at få/starte på et fleksjob på min nuværende arbejdsplads, som har sagt ok til fleksjob.
Forsikringsselskabet har fået papirer fra skleroseklinikken. Jeg har efterfølgende været til psykologtest, som dog ikke er fremsendt til forsikringsselskabet, og den siger, at jeg ikke vil kunne klare et fuldtidsjob.
Jeg har min fulde førlighed, men det er min koncentration og træthed, der giver mig problemer - går til ergo- og fysioterapeut. Får Rebif 44 mg.


Kan det være rigtigt, at dette kun giver 5 procent? Har fra min pensionsforsikring fået udbetalt penge for kritisk sygdom.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang