Gå til hovedindhold

Er kløe et MS symptom

Spørgsmål

Jeg lider af kløe siden ca. 7 år tilbage. Tager 2 antihistaminer dagligt, pga. de gener kløen giver mig. Lider ligeledes af urticaria - har dermografisme.

Fik min MS diagnose i november 2007. Jeg har spurgt min egen praktiserende læge til kløen og er blevet henvist til en hudlæge, der ud fra blodprøver har fundet, at jeg IKKE har nogle allergier overhovedet.

Så har jeg talt med en af neurologerne på Glostrup hospital, som, da jeg spurgte, om det kunne hænge sammen med MS - neuropati, sagde, at jeg var den første patient med MS af alle dem, han havde mødt, der har nævnt dette problem.

Jeg har talt med andre, som har MS, og der er flere end mig, der lider af kløe. Hvad er dit bud på denne kløe? Kan det være neuropati? Kan man læse om dette nogle steder? Har De adgang til videnskabelig artikler der handler om dette? Er det i orden, at jeg tager 2 antihistaminer til at behandle kløen, eller har De et andet, måske bedre, forslag til behandling?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang