Gå til hovedindhold

Falsk afføringstrang

Spørgsmål

Jeg har nu igennem mere end 1½ år haft et stort problem, der vedrører falsk afføringstrang. Et problem der forværres når jeg har menstruation.

Jeg har fremlagt dette problem for min neurolog, hvorpå hun gav mig Spasmoplex (20mg). Den har jeg nu brugt et års tid, og effekten er desværre ganske lille.

Min neurolog foreslog at jeg skulle undersøges på analfysiologisk ambulatorium, hvor jeg derfor er blevet henvist til. Derudover har jeg i de sidste 3 uger skiftet Spasmoplex ud med Vesicare (5mg) - stadig uden mærkbar virkning.

I december fik jeg brev om at jeg havde fået tid på analfysiologisk ambulatorium d. 16. juli (trods kontakt til ambulatoriet fra min neurolog samt jeg selv, har det desværre ikke været muligt at få en tidligere tid).

Da det er et kæmpe problem, og jeg har store problemer med at komme ud af huset netop på grund af dette, føler jeg det helt uoverskueligt, at skulle vente endnu 6-7 måneder.

Jeg er desuden blevet undersøgt på gynækologisk afdeling, for en mulig livmorder-nedsynkning efter graviditet. Det viste sig ikke at være tilfældet.

Jeg synes at jeg er kørt totalt fast og kan ikke forstå at der nu skal gå 6-7 måneder før næste undersøgelse. Jeg håber derfor at du kan hjælpe mig med en eller anden form for alternativ?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang