Gå til hovedindhold

Faren ved urigtige risikooplysninger

Spørgsmål

I forbindelse med ændring af forsikringssummer har jeg fået tilsendt en række spørgsmål fra mit pensionsselskab. De lyder som følger:

1. Har du indenfor de sidste tre år været uarbejdsdygtig forårsaget af sygdom (bortset fra forkølelse, influenza og lign.) eller et ulykkestilfælde?

2. Har du indenfor de sidste tre år været indlagt på hospital eller fået foretaget operation?

3. Har du nogen årsag til at forvente, at du skal lægelig behandles eller opereres indenfor de næste 12 mdr. ?

4. Er du omfattet af sag om eller ansat i skåne- eller fleksjob eller tilsvarende særlig jobordning?

Til dette tænkte jeg umiddelbart 4 x NEJ, men blev så i tvivl om spg. nr. 3. Jeg får jo min Sclerosemedicin (Avonex). Det er jo noget jeg allerede får og har fået i et par år. Det er ikke noget, der opstartes indenfor de næste 12 mdr. Ved første tanke overvejede jeg slet ikke, at det kunne høre ind under der - Det er jo bare en del af dagligdagen. Men vil pensionsselskabet anse dette som "lægelig behandling" og bør jeg derfor svare JA til spg.3 og dermed ødelægge det hele for mig selv, idet jeg så ikke kan få ændret mine dækninger? Håber jeg kan få en eksperts syn på denne sag - Tak.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang