Gå til hovedindhold

Fiskeolie 2

Spørgsmål
Jeg har attakvis sclerose og har desværre, det sidste års tid, været ramt af mange attakker. Når jeg bliver ramt af attakkerne stopper jeg med at indtage mine kosttilskud, af angst for at de produkter jeg tager ikke er af god kvalitet - her tænker jeg specielt på fiskeolier.

Jeg spiser ikke meget fisk om aftenen - men en gang imellem fiskepålæg, som tun, markral, torskerogn, laks og sardiner - så jeg vurderer selv, at jeg skal have et kosttilskud med de sunde olier ved siden af.

Er der forskel på oliekvaliteten, i forhold til om man spiser for eksempel EPA-GLA+ fra Biosym/Eye Q, som jo er flere olier blandet sammen, kontra "ren" fiskeolie og "ren" kæmpenatlysolie?

Hvad gavner kroppen mest, af disse olier? Hvad får man støsrt udbytte af? Hvilken olier af god kvalitet kan du anbefale mig, som jeg kan spise med sindsro, også når jeg bliver ramt at attakkerne?

Jeg spiser til daglig: 1 stk. Biovinci Classic, 1 stk. Unikalk Forte og 1 stk. Total B fra Biorto. Vurderer du at jeg skal ændre noget i mine kosttilskud, taget min hyppige attaker i betragtning?

Jeg døjer generelt meget med nervesmerter og træthed.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang