Gå til hovedindhold

Flad mave ønskes

Spørgsmål

Jeg er en mand på 41 år, der har haft diagnosen MS i over 5 år. Jeg skriver til dig, da sagen er den, at jeg har fået "mave". Ikke så meget - jeg er 177 cm høj og vejer ca. 72 kg - men maven ser kraftig ud på mig. Jeg kan ikke træne det væk på grund af MS`en (det vil sige, jeg kan jo ikke løbe, cykle eller svømme da jeg nemt udtrættes).

Har så prøvet at spise meget frugt i et par måneder, men det sidder stadig "forkert" på maven. Dett er lidt svært for mig at affinde mig med, men som tidligere, endog meget aktiv sportsmand, var jeg vant til at kunne spise hvad som helst og ikke tage på eller få "mave" på, og nu er det bare næsten umuligt at få maven til at "sætte sig anderledes".

 

Håber du har et godt råd til kalorieforbrænding for en MS´ramt, der ikke kan lave alverden fysisk. Jeg har hørt at mænd ikke taber sig samme steder som kvinder, det vil sige at vi ikke kan bruge samme "slankekure" (da det jo som regel er andre områder af kroppen der er i fokus hos mange kvinder, ved ønsket om at tabe sig).

Jeg lever ellers for det meste sundt, og har gjort det hele livet. Aldrig røget eller noget lignende. Min eneste svaghed er nok, at jeg drikker sodavand, men max. 1 om dagen (0,33 cl.).

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang