Gå til hovedindhold

Fleksjob og jobskifte

Spørgsmål

Jeg skriver, da jeg har et spørgsmål vedrørende fleksjob og jobskifte.

Jeg har et fleksjob grundet min sclerose, og er nu i den situation at jeg gerne vil finde mig et nyt, da jeg efterhånden er ret ked af det (jeg føler ikke at jeg kan bruge alle mine kvalifikationer, og blot sidder som en forkontorsmus - dette trods 7 års skolegang efter gymnasiet).


Jeg har så spurgt på socialkontoret om hjælp til at finde et andet fleksjob, men har fået at vide, at man kun giver hjælp til at finde første fleksjob. Derfor spørger jeg nu: Er det rigtigt at man mere eller mindre er stavnsbundet til det første fleksjob man har fået tilbudt?


Jobbet jeg nu sidder i, har jeg haft siden 2004, så det er ikke fordi jeg ikke vil give det tid. Jeg ønsker mig et nyt job, da jeg nu er endnu mere træt end tidligere (nok mest på grund af den knap så gode stemning på jobbet).


Derudover har jeg spurgt om hjælp til rengøring (før konflikten) men det vil de ikke kunne tage stilling til før efter afslutningen af denne?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang