Gå til hovedindhold

Flere MS tilfælde i familien

Spørgsmål

Jeg skriver til jer i håb om nogle informationer omkring sclerose - hvad ved vi på nuværende tidspunkt omkring sygdommen, er den genetisk arvelig? Min særlige interesse skyldes at min lillebror for to år siden fik konstateret sclerose. Derudover er der sclerose i min mands familie, på begge forældres side. Min svigermors afdøde søster havde sclerose, og min svigerfar har det. Jeg kan derfor ikke lade være med at være bekymret for mine børn.

Jeg har vendt situationen med vores privatpraktiserende læge, men hun afviste blankt, at der er noget at være bekymret for. Jeg må dog erkende, at jeg ikke føler mig tryg i hendes vejledning, og søger derfor rådgivning hos jer. Er der en større risici for mine børn? Jeg kender simpelthen ikke nok til sygdommen. Hvis det har en betydning, så har både min bror og min mands moster en aggressiv form for sclerose.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang