Gå til hovedindhold

Flere spørgsmål

Spørgsmål

Jeg skriver da jeg, efter at have været inde og læse en del på hjemmesiden, stadig har nogle presserende spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med:

1. Kan en MR-scanning imellem atakerne konkludere (med næsten 100% sikkerhed) om der er tale om sclerose? Jeg har haft to perioder, med 9 måneders mellemrum, hvor jeg har oplevet henholdsvis. snurren i hele kroppen, muskelstivhed, delvise lammelser i benene, stramninger i ansigtet, følelsen af at gå på vat. Anden gang har været klart den værste og det er ikke ovre endnu.

2. Kan alle disse symptomer opstå som følgevirkninger af en hepatitis-vaccine (A+B), som jeg fik i efteråret 2006 (booster) og igen i foråret 2007? Mine første symptomer kom 3 måneder efter sidste indsprøjtning.

3. Ved man om vægttab har nogen betydning for udvikling af sclerose? Jeg var, samme år som jeg blev vaccineret, gået ned i vægt fra en str. 38 til en str. 36.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang