Gå til hovedindhold

Følelsesløshed efter mulig infektion

Spørgsmål

Jeg er en pige på 24, som har taget Avonex i et år og har været mere eller mindre attak og symptomfri. Men for tre dage siden opstod der følelsesløshed i huden på mit maveskind i venstre side af overkroppen. Dette har varet ved i 4 dage nu.

For fem dage siden fik jeg en meget lille operation i kæben pga. lidt betændelse i en rodkanal, og jeg var derfor lokalbedøvet. Jeg blev sendt hjem med en pose med penicilin og smertestillende. Såret i tandkødet er ved at hele nu, og jeg er hævet og blå. Så mit spørgsmål lyder på, om den føleforstyrrelse jeg mærker på maven kan være fremprovokeret af tilstanden i min kæbe?

Det skal siges, at jeg har haft meget svage føleforstyrrelser samme sted på maven for ca. 3 år siden. Så det jeg er allermest interesseret i at vide, er selvfølgelig om det går over? For det er meget ubehageligt.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang