Gå til hovedindhold

Følger efter synsnervebetændelse

Spørgsmål

Min MS startede januar 2012 med en synsnervebetændelse på venstre øje. Betydelig synsnedsættelse - er intakt igen - jeg kan dog ikke koordinere øje/hånd på samme niveau som før. Jeg har ikke gener af MS, men ofte smerter bagtil i højre side af hovedet - tænker det må være, hvor jeg bearbejder mine syns indtryk. Det irriterer mig voldsomt, og giver frustationer over smerterne, at koordineringen ikke er som før, og at det påvirker mit syn, når de ting jeg ser på er i bevægelse.

Hvor kan finde jeg viden om føler af synsnervetændelse? Kan jeg træne hvordan min hjerne bearbejder synsindtryk og hvordan? Jeg bor i Jylland, kan se at hvis jeg boede i Østdanmark var der mulighed for at komme i kontakt med Jette Frederiksen, har vi noget tilsvarende - jeg tænker på en med samme kompetencer ved MS og synsnervebetændelse - i Jylland?

Jeg skal have besluttet hvilken medicin jeg vil tage, jeg er blevet anbefalet Avonex og tidligere Copaxone. Og vil høre om der er nogen former for medicin, der er mere optimal at tage i forhold til at have haft en synsnervetændelse eller ej?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang