Gå til hovedindhold

Forhold på arbejdspladsen

Spørgsmål

Jeg har i dag haft en meget træls situation med min souschef/kollega, der var voldsom frustreret over, at jeg ikke kan tage en ekstra vagt i en uge, hvor jeg i forvejen har 40 timer. Jeg er ansat til 33 timer om ugen, og har i forvejen kontaktet hende for at fortælle, at den uge er for meget. Det hele ender med, at hun er rasende på mig over, at jeg en sjælden gang har sagt nej af hensyn til mit helbred, og siger at det er ukollegialt, når hun selv aflyser sine ting, når jeg er sygemeldt.

Det ramte mig virkelig dybt, at hun kan finde på, at bruge min sclerose mod mig. Det har taget lang tid at kunne sige nej og tænke på mig selv. Jeg har en § 56 aftale og har i gennemsnit 1 sygedag om måneden, samt får Tysabri 1 dag hver 4. uge - oftest dage hun ikke er på arbejde. Hvordan kan jeg sikre min sag her? Hvor fleksibel forventes det, at jeg kan være med denne diagnose? Jeg ved det er et svært spørgsmål, men jeg har brug for noget opbakning.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang