Gå til hovedindhold

Fortsætte med styrketræning

Spørgsmål

Jeg er en mand på 34, der fik konstateret sclerose i 2008, men jeg mærkede til ændringer et par år tidligere. Jeg tager ikke medicin af nogen art. Jeg har altid været fysisk aktiv og trænet hårdt, dog er det først efter min sclerose diagnose, at jeg er begyndt med vægt-træning, som min primære træningsform. Tidligere supplerede jeg blot for at øge min styrke i forhold til min klatring og jiu-jitsu.

Jeg har trænet intensivt i 2.5 år nu, og selvom jeg ikke har oplevet attakker i denne periode, føler jeg ikke, at hverken min styrke eller gangdistance er øget synderligt. Nu skal jeg ikke klage, da jeg lever fint med sygdommen, men er dette normalt? Kan man ikke træne sig op til et højere niveau med sclerose? Jeg spørger, fordi jeg synes, at vægt-træning er kedeligt, og fordi denne træningsform kun er motiverende i forhold til at øge styrken.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang