Gå til hovedindhold

Gabapentin mod smerter

Spørgsmål

Jeg har prøvet at finde noget om Gabapentin her på hjemmesiden, men det virker som om søgefunktionen ikke virker? Jeg har siden diagnosen for snart et år siden haft rigtig mange føleforstyrrelser og er begyndt på Gabapentin for ca. to måneder siden. Jeg synes at de nervesmerter jeg har haft er aftaget.

Til gengæld synes de andre symptomer, der er i form af en brændende, stikkende, svidende, kradsende fornemmelse over hele kroppen m.m, ikke at forsvinde? Jeg tager 2x300 mg 3 gange om dagen, og mit spørgsmål er, om jeg kan sætte dosis op?

Jeg mener ikke at have nogen bivirkninger af denne medicin. Min neurolog har sagt til mig, at man kan regne med at føleforstyrrelserne vil blive varige, hvis de har været der i mindst et år. Er det korrekt? Gælder det også hvis Gabapentingemme sig' under medicinen? På forhånd tak for et svar!

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang