Gå til hovedindhold

Gentagen kortvarig synsnedsættelse

Spørgsmål

Jeg er 27 år og fik diagnosen sklerose i efteråret 2007 efter debut med synsnervebetændelse - først på det ene øje, kort efter også på det andet. Jeg skrev også til dig på detet tidspunkt, hvor du mente at det var dobbeltsidig synsnervebetændelse.

Siden blev mit syn heldigvis meget bedre. Men i lang tid skulle der dog ikke meget til, før mit syn blev påvirket.

I marts 2008 fik jeg en Medrol-kur, som hjalp mig rigtig meget. Siden har jeg haft stort set normalt syn og ingen synsforstyrrelser. Det vil sige lige indtil i torsdags: Pludselig blev mit syn virkelig meget sløret på begge øjne, hvilket blev efterfulgt af hovedpine og ondt bag øjnene - ligesom dengang i efteråret sidste år, hvor det hele startede.

Mit syn blev efter ca. ½ time stort set normalt igen. Dog fik jeg et lignende anfald igen fredag og igen mandag. I dag har jeg ligeledes følt at mit højre øje "hopper", og synet er heller ikke helt optimalt.

Jeg er efterhånden noget frustreret over alle disse synsforstyrrelser og bliver selvfølgelig bange når det sker. Jeg vil derfor gerne høre dig, om du har hørt om lignende situationer? Min læge på sygehuset siger at det er meget atypisk at sygdommen sådan bliver ved med at sidde på mit syn.


Jeg tænker sådan på om I, på Klinik for synsnervebetændelse, kunne gøre mere for mig? Tror du at en fornyet Medrol-kur ville være godt, eller har du andre forslag til hvad der eventuelt kunne hjælpe mig.

Det skal slutteligt siges at jeg ikke har andre symptomer fra sygdommen, bortset fra voldsom træthed.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang