Gå til hovedindhold

Graviditet og kosttilskud

Spørgsmål

Jeg vil gerne stille et spørgsmål om vitaminer. Jeg læste sidste år om Omnix på hjemmesiden her. Og jeg har fulgt rådet med modifikationer lige siden vedr. en tablet om dagen. Faktisk blev det tilrådet at indtage to tabletter om vinteren, hvilket jeg må tilstå, at jeg har fulgt både sommer og vinter. Jeg startede med tabletterne efter en frygtelig lungebetændelse, som tog lang tid at komme sig over, og som psykologen var sød at hjælpe mig med psykisk.

Da jeg dog som regel har haft hoste og/eller bihulebetændelse, holdt jeg ved med to året rundt for en sikkerheds skyld. (Og jeg har ikke været syg med hoste eller lignende siden jeg begyndte. Det har været en fryd!! Så tak:o)

Dertil har jeg også startet indtag af hjemmebrygget te af ingefær, hver morgen inkl. et skvat livets olie. Oveni kommer dagligt kalk/d-vitamin tilskud og fiskeolietilskud. Samt pt b12 og folin. Mit spørgsmål er nu. Jeg er blevet gravid og tænker om jeg skal begynde at tage Omnix inkl jern frem for den uden. Eller om jeg skal begynde på en egentlig graviditets vitamintablet i stedet for Omnix og de andre tabletter jeg tager? På forhånd mange tak for vejledning.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang