Gå til hovedindhold

Gurkemeje, hyben m.v.

Spørgsmål
Jeg er en kvinde på 45 år, der er under udredning hos reumatolog og neurolog.

Ved min først scanning fik jeg konstateret slidgigt i 2. og 3. lændehvirvl. Nu er jeg så blevet scannet (hjerne- og rygmarvsscanning) for 3. gange, og er viderstillet til udredning for synsnervebetændelse.

Sidste scanning viste desuden slid i nakken og jeg mærker nogen gange påvirkninger i min venstre arm og nakke.

Jeg har fået taget blodprøver og kan ikke lige se om jeg skulle mangle B12. jeg har i mange år spist en matas B-vitamin, hvor der er 9-18 mg B-12, spiser longovital C-vitamin 500mg, D-vitamin 10mg, A-vitamin, kalk Pikasol omega 3.

Spiser glucosamin og på grund af mine nervesmerter i højre ben, tager jeg ibumetin efter behov. Er desuden, for et par uger siden, gået i gang med hybenpulver, da det jo også skulle være godt mod gigtgener og eventuelt tage smerter. Herudover har jeg også læst at Fortodol, eller en halv teskefuld gurkemeje, skule tage smerter.

Det jeg gerne vil spørge om er: Hvis jeg eventuelt skulle have sclerose, er det så godt at spise glucosamin, hybenpulver og eventuelt en en halv teskefuld gurkemeje mod nervesmerter?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang