Gå til hovedindhold

Handicapbil og betingelser

Spørgsmål

Min mand og jeg har for nylig købt hus, og havde i den anledning besøg af en kommunal fysioterapeut ang. flere hjælpemidler til mig. Fysioterapeuten foreslog at jeg søgte om handicapbil med baggrund i min sclerose. Jeg har haft sclerose siden foråret 2007, og det sidste attak var i februar 2012. Som min scleroselæge siger har jeg det efter omstændighederne fornuftigt, og udviklingen i sygdommen går stille og roligt den forkerte vej.

Jeg ved det ikke er nemt at få en handicapbil, så jeg tænker lidt på, hvad der er vigtigst at lægge vægt på i ansøgningen. Jeg er tilkendt fleksjob men er ikke i arbejde, jeg vil ikke kunne stå til rådighed for arbejdsmarkedet uden egen bil. Derudover har jeg almindelig fys., både behandlinger og træning som helst ikke må finde sted samme dag, ridefysioterapi, sygehus, læge osv. Og så har jeg selvfølgelig to mindre børn der skal hentes og bringes til børnehave, skole, fritidsaktiviteter. Mener I det vil være håbløst at søge om handicapbil?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang