Gå til hovedindhold

Har jeg afgivet urigtige risikooplysninger

Spørgsmål

Jeg har i forbindelse med min pensionsordning på mit nye arbejde, skulle svare på om min erhvervsevne er intakt for at drage nytte af alle de forsikringer der i pensionen. Til dette svarede jeg at det var den. Og mit spørgsmål er nu, om jeg, hvis jeg på et tidspunkt mister erhvervsevnen også mister retten til den dækning af erhvervsevne, som mit pensionsselskab forsikrer mig i forhold til?

Til info skal det nævnes, at jeg har haft MS-diagnosen siden 2004, og i den periode har jeg kun oplevet 2 mindre attakker, og disse har aldrig påvirket min arbejdsevne. Jeg arbejder i et krævende job - jeg har aldrig haft fravær pga. sygdommen. Lægerne definerer min sygdom som værende lavere end 0 (på en skala fra 1-10 hvor 10 er det værste). 

Som jeg ser det er min erhvervsevne fuldt ud intakt. Det første symptom havde jeg i 1997, men da blev det ikke diagnosticeret, da man jo skal vente på det andet symptom som kom i 2004. Desuden kan jeg forsikre mig mod andre former for kritisk sygdom, som jeg pt. ikke er forsikret imod?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang