Gå til hovedindhold

Har jeg prøvet al smertebehandling

Spørgsmål

Jeg har i 21 år haft stærke nervesmerter i venstre underben og fod. Jeg har nærmest prøvet alle former for medicin til Epilepsi, men tåler det ikke. Det har heller ikke hjulpet på smerterne.

Jeg har i mange år fået 50 mg Dolol om morgenen og 50 mg om aftenen torsdag og lørdag. Det tager ikke smerterne, men de tager det der giver tårer i øjnene. På et tidspunkt mente min tidligere læge, at jeg skulle prøve 50 mg morgen og aften, men det gjorde mig helt Zombie agtig, så jeg gik tilbage til en morgen. Min nye læge har sat mig på Contalgin 5 mg om morgenen, men det gjorde mine smerter meget værre. Nu prøver vi at hæve de 10 mg Baklofen til 15 mg, det slækker krampen i min fod, men gør den sviende og brændende smerte værre.

Er spasmerne med til at sende signaler til hjernen, om at foden stadig er der. Jeg har også prøvet Hash piller og Botox. Har du et bud på, hvad jeg kan prøve, ellers må jeg tilbage til Dolol?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang