Gå til hovedindhold

Har jeg sclerose

Spørgsmål

Jeg er en ung kvinde på 30, som i længe har døjet med flere forskellige symptomer, som ingen rigtig kan finde ud af hvor stammer fra. Flere symptomer - synsforskydning, manglende kræfter, mærkelig fornemmelse i kroppen, stivhed i ansigt, problemer med at mærke fyldt blære, vanvittig træthed, prikken i fingre, svimmelhed, svært ved at fokusere og koncentrerer mig, ondt i forskellige led uden at have lavet noget fysisk ect. - synes jeg kunne pege hen mod startfasen af sclerose?

Det kommer i perioder, og står på i ca. 1-2 uger af gangen. Mine første synsproblemer startede helt tilbage for 10 år siden. Jeg har været ved neurolog, som jeg føler fejede mig lidt af - og fik ikke fortalt det halve af ovenstående. Han henviste mig dog til MR scanning af hovedet, som viste at alt var normalt. Mit spørgsmål er så bare - hvor sikker er sådan en scanning? Burde man få taget længere nede - nakke og ryg? Det er der mange af mine smerter og stivhed sidder. Jeg aner ikke, om jeg bare er på vildspor her - jeg er bare meget usikker, så håber I vil hjælpe mig med mit spørgsmål.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang