Gå til hovedindhold

Herpesudbrud

Spørgsmål

Jeg har siden, jeg var barn, lidt af herpesudbrud omkring munden. For en del år siden begyndte det også at komme på mine skamlæber, og udbruddene kommer med kortere mellemrum med tiden.

I januar 2011 får jeg diagnosen MS, og starter op i behandling med Rebif. Af forskellige grunde stopper jeg den medicinske behandling ca. midt i marts dette år, og kort tid efter oplever jeg et meget kraftigt herpesudbrud (ca. 5 krone stort) et godt stykke nede på låret, altså langt væk fra mine kønsorganer.

Jeg var meget følelsesmæssigt stresset og frustreret på det tidspunkt. Der blev ikke taget prøver af udbruddet, og creme synes ikke at virke. Nu har jeg fået et udbrud præcist samme sted, dog ikke så stort. Jeg har fået det bremset lidt med herpes creme. Jeg vil gerne vide, om der kan være en sammenhæng med MS og de oftere udbrud? Hvilken behandling er mest effektiv? Kan jeg være sikker på ikke at smitte en partner, når ikke der er udbrud?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang