Gå til hovedindhold

Hjertesygdom eller MS

Spørgsmål
Jeg har i en måneds tid haft ondt i venstre side af brystkassen, ud i venstre arm og omme i mit skulderblad. Jeg har været indlagt 2 gang på hjerteafdelingen på et sygehus, til observation for hjerteproblemer. Her har intet været at finde. Mangler nu kun at få tjekket kranspulsårene for at få alt vedrørende hjertet udelukket.

Jeg har selv en mistanke om, at det måske er en kombination at følelsesforstyrrelser og spasmer.

Smerterne kommer og går, ligesom de også varierer i intensitet og i hvordan de føles. Nogle gange føles det knugende og tykkende i bryst, skulderblad og arm, og andre gange støder det ud i armen. Nogle dage er det meget slemt, andre dage mærker jeg intet.

Det eneste smertestillende der har virket, er nitroglycerin. Jeg har fået at vide, at det også virker mod spasmer i spiserøret. Virker det så mon også mod spasmer fra scerlosen?

Det er, som beskrevet, kun ensidigt - kun i venstre side. Har også haft problemer med følelsesforstyrelser på mit venstre lår. Har desuden, for et par måneder siden, har en måned med svimmelhed. Det føltes som om jeg var fuld.

Kan smerterne i bryst, arm og skulderblad stamme fra sclerosen?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang