Gå til hovedindhold

Hovedpine

Spørgsmål
Jeg er en ung mand på 23 år, der fik diagnosen dissemineret sclerose, efter nogle år med de sædvanlige symptomer. Udover det, er mit aktuelle problem, at jeg har konstante smerter i nakke, hoved, ryg samt generelle muskelgener.

Hver 4-5 uge topper mine smerter og jeg får en forfærdelig migræne, samt en smerte der ikke er til at beskrive. Jeg kan hverken stå, gå eller foretage mig noget som helst, hvorefter jeg tager til vagtlægen og får en morfinindsprøjtning - som tager de uudholdelige smerter.

Jeg har haft diagnosen i et år nu, og har ikke haft en dag uden hovedpine. Jeg har i en kort periode fået Mandolgin, som ikke har haft nogen effekt. Derudover har jeg fået fysoterapi, som jeg nu er blevet opkrævet for, efter mange behandlinger.

Jeg føler, at jeg bliver overhørt. Jeg må ikke få andet smertestillende, da det om regel er afhængighedsskabende. Uanset hvor mange gange jeg klager, når jeg bliver spurgt til undersøgelser, får jeg at vide at det ikke har noget med sygdommen at gøre - jeg får blot at vide, at "Det er dig, der gør noget forkert".

Til mit eget forsvar, vil jeg gerne sige, at jeg er stoppet med et job på 50 timer om ugen, for at pleje mine smerter på fuld tid, jeg drikker heller ikke og kører generelt i lavt gear på grund af mit helbred.

Håber I kan komme med nogle gode råd, for synes jeg sidder fast i møllen af "faste regler og normer"
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang