Gå til hovedindhold

Hukommelsesproblemer hos studerende

Spørgsmål

Jeg er en pige på 22 år, der i oktober fik konstateret sclerose, efter et attak der lammede hele min venstre side. Til daglig studerer jeg jura og får min bachelor til sommer, dog har jeg efterfølgende haft rigtig svært ved at følge mit studie, og at læse til eksamen - som jeg gør lige nu - er næsten en umulighed for mig.

Jeg bliver lynhurtig træt i hovedet, og kan faktisk ikke koncentrerer mig mere end 30 minuter af gangen. Derudover har jeg simpelthen fået så svært ved at huske, hvad jeg har læst, og på nuværende tidspunkt føler jeg faktisk ikke at det giver nogen mening at læse op, da jeg overhovedet ikke kan huske noget af det.

Findes der nogen medicin der kan hjælpe mig med at få min koncentration, udholdenhed, og hukommelse tilbage? Og er det overhovedet realistisk for mig, at kunne komme til at gøre mit studie færdigt, og vil kunne varetage en fuld arbejdsdag hvor hovedet arbejder på højtryk?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang