Gå til hovedindhold

Hvad er min méngrad

Spørgsmål

Jeg har lige et spørgsmål vedrørende méngrad, da jeg har en voksenforsikring, der dækker sclerose. Jeg har fået konstateret sclerose i sommeren 2012, og har haft nogle voldsomme attakker. De har efterladt sig spor, som må siges at være permanente. Jeg fik tilkendt fleksjob i december 2012, og arbejder 12 - 15 timer pr. uge. Når jeg kommer hjem efter 2 - 3 timers arbejde, er jeg klar til at gå i seng. Der ligger jeg et par timer, inden familien kommer hjem. Jeg har konstante smerter, og når vi skal gå en tur i byen, så sidder jeg i min rullestol, da jeg ikke kan gå over længere afstande.

Jeg fik først en méngrad på 10%, hvilket ikke svarer overens med min hverdag. Nu har jeg så sendt en uges beskrivelse af min hverdag, ind til forsikringsselskabet, og de har nu vurderet min méngrad til 20%. Forsikringen yder dobbelt erstatning ved 30% méngrad. 

Hvad vil I umiddelbart vurdere min méngrad til? Jeg føler jo, at min sygdom har gjort mig meget handikappet, da jeg slet ikke kan 1/3 del af, hvad jeg kunne før. Bare jeg skal lave aftensmad, så er mine kræfter brugt for dén dag. Der er jo en grund til at jeg kun er 1/3 del på job - netop fordi mit "hylster" simpelthen ikke kan mere.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang