Gå til hovedindhold

Hvad kan hjælpe min fars smerter

Spørgsmål

Jeg er 21 år, og har en far der har haft sclerose, siden jeg var helt lille. Han kan stadig gå, men døjer med rigtig mange smerter. Han fik medicin for selve sclerosen, men da medicinen gjorde at han fik lupus (konstateret i 2014), tog de medicinen fra ham igen. Efter jeg er blevet ældre, har jeg tænkt rigtig meget over, om der ikke er noget der kan gøres, for at han får flere kræfter, bliver mere klar i hovedet, så han kan overskue ting, og blive mere positiv. Har læst rigtig meget omkring THC og CBD olie, og har overvejet at skaffe noget til ham, så han kan prøve det og måske kan få det bare lidt bedre.

Hvad vil fungerer bedst for en person med sclerose, lupus og urinsyregigt, så han forhåbentlig kan få mere overskud til hverdagen (ligger altid på sofaen) og blive mere positiv, og forhåbentligt mister nogle af hans mange smerter. Da jeg er sygeplejerske studerende, ved jeg at du ikke må anbefale noget som ikke er medicinsk, men hvis du bare kunne give mig en forklaring på bivirkninger og virkninger ved de to former for olie.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang