Gå til hovedindhold

Hvad kan jeg få i stedet for Tecfidera

Spørgsmål

Jeg fik konstateret attakvis sclerose i januar med 4 pletter på rygmarven og en enkelt på hjernen, og lige nu er jeg i behandling med Tecfidera, og det fungerer ikke for mig grundet for mange bivirkninger. Det næste jeg har fået tilbudt er en pille, hvor man højst sandsynligt mister håret, og det ville jeg være enormt ked af. Ellers har jeg fået tilbudt medicin, hvor man skal stikke sig selv, hvilket jeg er dybt angst for at skulle gøre.

Jeg har hørt, at man kan få medicin, hvor man kommer ind på hospitalet og får det som en infusion, og det kun er en gang om måneden. Det vil jeg meget hellere, da jeg føler at daglige piller eller ugentlige stik konstant minder mig om, at jeg er syg, når jeg bare gerne vil glemme det.

Men det virker som om, at man skal være mere syg end jeg er for at få infusion, er det rigtigt? Jeg har kun haft et attak i mit liv, som dog var ret slemt. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg føler ikke, jeg kan få et godt liv på det jeg har fået tilbudt, jeg kan ikke helt forstå, hvorfor jeg ikke kan få det hårdeste medicin til at starte med.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang