Gå til hovedindhold

Hvem skal give mig phenytoin

Spørgsmål

Jeg har via min neurolog - til den årlige samtale - fået en seddel med et stempel og et håndskrevet navn, og deraf fået udskrevet Gabapentin af min praktiserende læge, desværre uden effekt. Jeg har nu foreslået min læge at forsøge et andet produkt, nemlig Phenytoin bl.a. pga. forskning i sclerose, som viser at netop Phenytoin, måske kan minimere nerveskader. Min læge oplyser dog, at selvom hun gerne vil - og iøvrigt synes at de nye forskningsresultater er spændende - så må hun ikke udskrive anden medicin, end det som min neurolog anbefaler.

Jeg har nogle typiske MS symptomer som muligvis kan medicineres. Det er volsomt frustrerende at gå i halve år med gener, som måske kan dulmes, men ingen kan skrive recept. Der er ikke tid til at spørge om alle mine symptomer og evt. medicin ved den årlige neurolog samtale. Hvem kan udskrive scleroserelateret medicin?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang