Gå til hovedindhold

Hvem skal tage stilling til behandling

Spørgsmål

Jeg fik efter mit første attak i november 2015 og fik stillet diagnosen CIS. Skulle så til kontrol scanning i maj 2016, som viste uforandrede forhold og ellers kontakte neurologisk ambulatorium, hvis jeg fik nye symptomer. Det har jeg så nu. Føleforstyrelser og en brændende smerte i venstre arm. Har desuden nedsat kraft. Da det efter adskillige forsøg ikke lykkedes at få telefonisk kontakt til lægen eller en tid på sygehuset, kontaktede jeg min sundhedsforsikring som har sagt ok til dækning af udredningen. Var ved speciallægen på privathospital i fredags. Han har så godt som stillet diagnosen sclerose udfra min sygdomshistorik, og neurologiske undersøgelse som ikke var normal.

Mine spørgsmål går på, hvad jeg så gør efterfølgende, da min sundhedsforsikring kun dækker 3 måneder ved kroniske lidelser? Hvem tager stilling til, om jeg skal i medicinsk behandling? Hvis der ikke er nye plak på MR scanningen, kan jeg så stadig have sclerose?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang