Gå til hovedindhold

Hvilken behandling skal jeg vælge

Spørgsmål

Jeg er blevet tilbudt medicinsk behandling i form af enten Avonex, Betaferon/Extavia, Rebif eller Copaxone, men jeg er i syv sind om hvilken en jeg skal vælge - hvis jeg skal vælge!

Lægerne lader det være op til mig at bestemme, og det er meget svært, når jeg ikke kender noget til nogle af præparaterne og, i det hele taget, ikke er meget til medicin. De har fortalt mig, hvordan de forskellige typer medicin skal tages, men udover det, kan de ikke sige, hvad der vil være bedst for mig og hvad forskellen er?

Det skal nævnes jeg fik diagnosen i 2007 og har ikke taget imod medicin endnu. Nu har jeg imidlertid behov for at gøre et eller andet, da alting bliver mere besværligy og min gang er elendig.

Mit spørgsmål lyder på, om det er gavnligt/skadeligt med en af ovennævnte typer medicin efter stamcellebehandling, og om det vil have en virkning? Eller skal der noget helt andet til?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang