Gå til hovedindhold

Hvor lang tid skal jeg vente

Spørgsmål

Jeg har været i udredning siden juli, fik diagnosen i midt august og fik i første omgang at vide, at jeg skulle have medicin senest slut september. Jeg skal have Tysabri. Lægen ringede i fredags og sagde, at jeg skal have medicin snarest muligt, han ville gætte på det blev indenfor 2 uger.

Nu er jeg indkaldt til første infusion midt november. Hvem skal jeg tage fat i for at få det hurtigere, eller er det den tid man kan forvente? Har tidligere kæmpet en måned for at få fat på lægen, hvilket var umuligt. Jeg er pt. sygemeldt, da jeg stadig døjer med at holde mig vågen en hel dag, og kan ikke gå langt på mine ben endnu, hvilke jeg bruger en del i jobbet. Jeg vil rigtig gerne tilbage til arbejdet hurtigst muligt, og håbede medicinen kunne hjælpe på at det gik hurtigere, så er frustreret.

Er det den ventetid man kan forvente, eller har I et godt råd til, hvordan jeg kan fremskyde det? Jeg vil bare gerne i gang.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang