Gå til hovedindhold

Hvor mange attaks skal der til før jeg kan få udbetaling

Spørgsmål

Jeg har fået konstateret sclerose i marts 2008, efter MR-scanning, rygmarvsprøve og nerveledningsundersøgelse. Lægen har konstateret at jeg har haft 1 attak, som har påvirket mit højre øje - det har dog ikke har været noget jeg har lagt mærke til, da synet ikke forsvandt. jeg har desuden haft oplevet føleforstyrrelser i hænder og fødder, og er så nu, efter 2,5 år, dianogstiseret med sclerose.

Jeg har igennem mit job forsikring hos PFA, og har derfor anmeldt min sygdom til dem. De har dog afvist dette, da de ikke mener jeg har haft de 2 krævede attaker.

De har korrespoderet med min læge på scleroseklinikken. Hendes svar til mig er: "Det er desværre ikke første gang der er forskel på den lægelige definition og penisionsselskabernes diffinition".

Dette kan jeg jo så også se, ved at man hos PFA skal have haft 2 attaker før de accepterer diagnosen. Jeg har dog lidt svært ved at få denne uoverensstemmelse til at passe sammen, og min læge mente at jeg skulle kontakte Jer, for at høre om I har været ude for dette før?

Mit spørgsmål er derfor: Skal jeg acceptere denne afgørelse, eller hvad gør jeg i sådan en sag?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang