Gå til hovedindhold

Hvordan får jeg tegnet afbestillingsforsikring, og hvad med forhåndsgodkendelse

Spørgsmål

Jeg er ved forholdsvis godt helbred og vil gerne ud og se verden, mens jeg kan. Problemet er bare, at jeg skal bestille rejserne i god tid. Europæiske rejseforsikring har meddelt mig at en afbestillingsforsikring ikke dækker kroniske lidelser - og jeg vil af gode grunde ikke bestille dyre rejser, hvis jeg ikke er dækket af en forsikring.

Desuden har jeg søgt om et forhåndstilsagn på en rejseforsikring. Jeg har planlagt at rejse til Fiji og New Zealand i starten af januar, hvor jeg rejser mere end en måned.

Så vidt jeg kan forstå, skal ens sygdomsforløb have været stabilt i 6 måneder, før man rejser, hvis man rejser mere end en måned?

Rejseforsikringen vil i den forbindelse ikke give mig et forholdstilsagn endnu selvom jeg opfylder deres kriterier. De begrunder afslaget med, at jeg jo skal have medicin - men det får jeg jo hver måned (Tysabri).

Jeg har så spurgt dem, hvor længe før afrejse jeg kan ansøge om et forhåndstilsagn. Det kan de imidlertid ikke svare på.

Der må være andre der har været i samme situation. Hvad skal jeg gøre?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang