Gå til hovedindhold

Hvordan sker omdannelsen til blåsyre i hørfrø

Spørgsmål

Tobias Schmidt Hansen anbefaler i svar af 22.11.15 at skifte fiskeolie ud med knust hørfrø, da fiskeolien indeholder for mange affaldsstoffer, der fremmer inflammation i kroppen. Jeg har tidligere brugt hele hørfrø i brød og knækbrød, og kan godt se at de tilsyneladende glider hele igennem, og ikke bliver optaget i kroppen. Nu blender jeg hørfrøene og bruger dem både i havregrød og brød. Tobias Schmidt Hansen anbefaler at opbevare knust hørfrø i køleskabet i max. en uge for at undgå, at de danner blåsyre. Hvordan sker omdannelsen til blåsyre, og har temperaturen ved bagning og kogning af grød nogen betydning.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang