Gå til hovedindhold

Hvorfor skal jeg stilles ringere end raske mennesker

Spørgsmål

Jeg har flexjob 20 timer om ugen. Via arbejdet er jeg i lærernes fagforening. Forleden fik jeg et brev om gruppelivs forsikring. Man skal udfylde en helbredserklæring, og kan hvis man bliver godtaget til forsikringen, få billige lån via fagforeningen.

Forsikringen giver de efterladte et beløb ved ens død. Da jeg var i tvivl om et spørgsmål, ringede jeg derind og fik med det samme beskeden, desværre du har sclerose. Jeg blev meget ked af det, fordi netop når man har sådan en sygdom, er det vigtigt - i hvertfald for mig - at jeg kan sikre mine børn, da jeg ikke ved, hvor længe jeg holder til at være på arbejdsmarkedet. En bonus var de billige lån.

Mit spørgsmål er som følger, har I nogen kendskab til, om der er nogen forsikringer der med fordel kan tegnes for os der har sclerose. Der er meget vi er udelukket fra qua vores sygdom - eks. Sygesikringen Danmark mm. Jeg syntes det er en jungle at finde rundt i.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang