Gå til hovedindhold

Hvorfor udbetaler min pensionskasse ikke min alderssum

Spørgsmål

Jeg har fået et problem i forbindelse med udbetaling af penge fra min pensionskasse. Det drejer sig om alderssummen, hvor jeg i sommers blev rådet til at få pengene nu, da jeg ville bruge dem til rejser til steder jeg gerne vil nå at se mens jeg stadig har det godt.

Jeg blev i den forbindelse oplyst at jeg skulle betale en afgift på 40 %, så beløbet ville være omkring 60.000 kr. Da jeg bliver førtidspensionist og sender papirerne ind som aftalt, kan jeg lige pludselig ikke få andet end 4400 kr.(?). Alt adminstration var lagt over til nogle mennesker som overhovedet ikke ved noget som helst om det, og der gik 3 måneder inden jeg bare kunne få min førtidspension (og indtil den første måtte jeg hver måned ringe og rykke for mine penge).

Jeg må nok indrømme at jeg nu er blevet gal over sådan som det hele har artet sig. Der står klart og tydeligt i deres regulativer at man kan få sin alderssum udbetalt såfremt man lider af en livstruende sygdom, og sclerose er med på den liste. Jeg aner ikke mine levende råd, og jeg føler mig til grin, for hver gang jeg ringer får jeg et nyt svar. Kan du fortælle mig hvad det er der er sket?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang