Gå til hovedindhold

Iltning og tab af vitaminer og mineraler i bærsmoothie

Spørgsmål

Jeg drikker en smoothie af skyr og bær. Jeg kan læse på nettet at der er delte meninger, om dét at blende bær ødelægger deres næringsværdi? Altså går nogle at vitaminer og mineralerne til spilde ved at blive blendet, da de udsættes for en voldsom iltning i processen? Proteinindholdet i skyr er vel det samme, om det blendes med andre fødevarer eller spises rent, kvaliteten af protein forringes vel ikke? Hvis det er tilfældet, at bær mister næringsværdi ved iltningen, vil jeg jo spise skyren med bær på i stedet for at blende det.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang