Gå til hovedindhold

Immunglobulinbehandling og allergi

Spørgsmål

Jeg er en pige, der er gravid i 37. uge. Jeg har haft sclerose i ca. 1 år og et meget roligt forløb. Jeg er nu blevet tilbudt immuglobulinbehandling 14 dage før termin og efterfølgende under amning.

Jeg har bare et spørgsmål, som jeg ikke rigtig synes at kunne få svar på. Barnets far er meget allergisk overfor f.eks dyr og har også astma. Når man læser indlægssedlen i Privigen/immunblobulin står der under bivirkninger, at man skal være særlig opmærksom, hvis man har overfølsomhedssygdomme. Jeg er ikke bekymret for mig selv, men er lidt i tvivl om hvorvidt barnet i maven - der højst sandsynligt har arvet sin fars gener med allergi - kan reagere på behandlingen?
Lægen på Obstretisk(?) afdeling kan ikke helt finde nok informationer udfra barnets velbefindende, og på neurologisk afdeling ser de alt kun ud fra mit velbefindende.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang